WELKOM BIJ KATTENPENSION CATSPLACE LADIES GENTLEMEN

 Huisvesting en bezichtiging

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt zien waar en hoe uw kat wordt gehuisvest. Nadat u een afspraak met ons hebt gemaakt, bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen en het een en ander door te praten. Wij overleggen wat uw kat gewend is te eten (met uitzondering in de zomervakantie). Bij ons krijgt uw kat het zelfde voedsel als hij/zij thuis gewend is. We bespreken de voeding van uw kat met u wanneer u de kat komt brengen.Neem alvast een kijkje via youtube als u wilt:

Belangrijk:


In een milieu waar katten uit allerlei windrichtingen samen komen is de besmettingsdruk hoger dan normaal. Bovendien zal een kat onder de invloed van stress gemakkelijker door een virus besmet raken. Daar komt bij dat er zogenaamde symptoomloze dragers bestaan van, in het bijzonder, niesziekte virussen: deze zijn ook door ons niet te onderkennen omdat de katten zelf niet ziek zijn. Vaccinatie tegen niesziekte geeft, net zoals bij de griepprik voor de mens, bescherming tegen een groot aantal stammen. Theoretisch is het, net als bij de mens, niet ondenkbaar dat desondanks bijvoorbeeld een gemuteerde stam toch aanslaat. Maar wij willen er zeker van zijn alles gedaan te hebben om besmettingen te voorkomen. Wij doen ons best om zo hygi´┐Żnisch mogelijk te werken en met uw medewerking kunnen wij ziekteverschijnselen zo klein mogelijk houden.

Dit omdat het belang van de dieren bij ons voorop staat. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw dier zo goed mogelijk te verzorgen.


Kattenpension Catsplace Ladies and Gentelemen, is dan ook niet aansprakelijk voor schade en/of kosten ten gevolge van ziekte, verwonding, vermissing of bij overlijden van uw kat en of kleindier.

Vaccinaties
Katten- en niesziekte is verplicht.


Als u over de grens uit Nederland komt is volgens de EU regels de Rabies enting verplicht, deze is 3 jaar geldig.
  • De inenting tegen kattenziekte mag niet ouder zijn dan 1 jaar of jonger dan 20 dagen.
  • De inenting tegen niesziekte mag niet ouder zijn dan 1 jaar of jonger dan 20 dagen.
  • De inentingen mogen niet verlopen tijdens het verblijf van uw kat. Komt uw kat bij ons logeren in een drukke periode en verloopt de enting kort na het verblijf van uw kat? Laat uw kat dan al voor zijn vakantie inenten. Dit geeft uw kat extra bescherming in een drukke periode.
  • Het dierenpaspoort en/of inentingsbewijs moet u altijd meenemen. Zonder geldig inentingsbewijs kunnen wij uw kat helaas niet opnemen.Het katten pensionHet gebouwHet buiten verblijf