WELKOM BIJ KATTENPENSION CATSPLACE LADIES GENTLEMEN

 Prijslijst voor kattenpension Catsplace Ladies & Gentlemen1e Kat

€ 10,00

2 katten

€ 19,00

3 katten

€ 27,00

4 katten en meer

€   8,00 per kat


Bij langdurig verblijf prijs in overleg.

OMDAT ONZE KLANTEN VAAK HUN VAKANTIE OP HET LAATSTE MOMENT AANPASSEN ZIJN WE GENOODZAAKT OM ONZE VOORWAARDEN AAN TE PASSEN: MOCHT U TIJDENS OF VOOR UW VAKANTIEPERIODE UW VAKANTIE WILLEN VERKORTEN IS DIT NATUURLIJK MOGELIJK, MAAR U GELD WORDT NIET GERETOURNEERD.

DEZE VOORWAARDEN GELDT ALLEEN TIJDENS SCHOOLVAKANTIES:

WE HOPEN OP UW BEGRIP.

Prijzen zijn per dag en inclusief eten. Bij geen bezwaar geven wij de kat Purina One / Royal Canin brokken en verschillende soorten blikvoer. Speciaal dieetvoer gaarne zelf meenemen. Graag vooraf betalen.

Wij reserveren een plaatsje voor uw huisdier na ontvangst van 20,00 Euro per kat op Ibannummer DE40320613840019957012 (Volksbank an der Niers) Tnv. G.M.Vinders. Graag onder vermelding van: Uw naam, naam van de kat(ten), dit bedrag wordt verrekend met de verblijfskosten.

Mocht uw kat toch vlooien en wormen hebben, behandelen wij de kat en brengen de kosten bij u in rekening.

Indien nodig nemen wij altijd contact op met de eigenaar of de contactpersoon, maar in geval van medische nood, handelen wij direct en schakelen wij altijd de dierenarts in. Deze kosten komen voor rekening van de eigenaar en dient direct bij het ophalen van uw kat(ten), contant aan ons verrekend te worden.


Lekker op de brugHeerlijk mandjeEen van de binnen ruimtes